Links

Angiv, hvordan disposition og hyperlinks skal eksporteres i dit dokument.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF - (fanebladet) Links.


Dialogen indstillinger for PDF-eksporter links

Generelt

Eksporter disposition og navngivne mĂĄl

Bogmærkerne (henvisningsmålene) i PDF-filer kan defineres som rektangulære flader. Derudover kan navngivne objekters bogmærker defineres ved deres navne. Marker afkrydsningsfeltet for at eksportere objektnavnene i dit dokument som gyldige bogmærkemål. Dette lader dig oprette links til de objekter ved navn fra andre dokumenter.

Konverter dokumentreferencer til PDF-mĂĄl

Aktiver dette afkrydsningsfelt for at konvertere URLer, der refererer til andre ODF-filer til PDF-filer med det samme navn. I henvisningerne bliver udvidelserne .odt, .odp, .ods, .odg og .odm konverteret til udvidelsen .pdf.

Eksporter URLer i relation til filsystemet

Marker dette afkrydsningsfelt for at eksportere URLer til andre dokumenter som URLer i relation til filsystemet. Se "relative hyperlinks i Hjælpen.

Links på tværs af dokumenter

Specificer, hvordan hyperlinks fra din PDF-fil til andre filer skal behandles.

Standardtilstand

Links fra dit PDF-dokument til andre dokumenter bliver behandlet som specificeret i dit operativsystem.

Åbn med PDF-læseren

Links på tværs af dokumenter åbnes med det PDF-læserprogram, som aktuelt viser dokumentet. PDF-læserprogrammet skal kunne håndtere den filtype, der er specificeret i hyperlinket.

Åbn med internetlæseren

Links på tværs af dokumenter åbnes med internetlkæseren. Internetlæseren skal kunne håndtere den filtype, der er specificeret i hyperlinket.

Støt os venligst!