Links

Specificer, hvordan bogmærker og hyperlinks eksporteres i dit dokument,

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF fanebladet Kæder.

Dialogen indstillinger for PDF-eksporter links

Generelt

Eksporter bogmærker som navngivne mål

Bogmærkerne (henvisningsmålene) i PDF-filer kan defineres som rektangulære flader. Derudover kan navngivne objekters bogmærker defineres ved deres navne. Marker afkrydsningsfeltet for at eksportere objektnavnene i dit dokument som gyldige bogmærkemål. Dette lader dig oprette links til de objekter ved navn fra andre dokumenter.

Konverter dokumenthenvisninger til PDF-mĂĄl

Marker dette afkrydsningsfelt for at konvertere de URLer, som henviser til andre ODF filer, til PDF-filer med det samme navn. I henvisende URLer bliver filendelserne .odt, .odp, .ods, .odg og .odm ændret til filendelsen .pdf.

Eksporter URLer relativt til filsystemet

Marker dette afkrydsningsfelt for at eksportere URLer til andre dokumenter som relative URLer i filsystemet. Se "relative hyperlinks" i Hjælpen.

Links på tværs af dokumenter

Specificer, hvordan hyperlinks skal behandles fra din PDF-fil til andre filer.

Standard

Links fra dit PDF-dokument til andre dokumenter vil bliver hĂĄndteret som det er specificeret i dit operativsystem.

Åben med PDF-læseren

Links på tværs af dokumenter åbnes med PDF-læseren, som aktuelt viser dokumentet. PDF-læseren skal være i stand til at håndtere den filtype, der er specificeret i hyperlinket.

Ă…ben med internetbrowser

Links på tværs af dokumenter åbnes med internetbrowseren. Internetbrowseren skal være i stand til at håndtere den filtype, der er specificeret i hyperlinket.

Generelt

Startvisning

Brugergrænseflade

Links

Sikkerhed

Digitale underskrifter

Eksporter som PDF