Eksporter som PDF

Gemmer den aktuelle fil i Portable Document Format (PDF) version 1.4. En PDF-fil kan ses og udskrives på enhver platform med den oprindelige formatering intakt, forudsat at der er installeret understøttende software.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF.

From toolbars:

Icon Export as PDF

Export as PDF

Generelt

Sætter de generelle indstillinger til eksport af dit dokument til en PDF-fil. Område, billeder, vandmærke, formularer og andre parametre.

Startvisning

Sætter indstillingerne for startvisning af PDF-filen i den eksterne PDF-fremviser.

Brugergrænseflade

Angiver indstillingerne for den eksterne PDF-fremvisers brugerflade.

Links

Specify how to export bookmarks, document references and hyperlinks in your document.

Sikkerhed

Angiver den eksporterede PDF-fils sikkerhedsindstillinger.

Digitale underskrifter

Dette faneblad indeholder indstillingerne i forbindelse med en digitalt underskrevet PDF.

Knappen Eksporter

Eksporterer den aktuelle fil i PDF format.