Eksporter som PDF

Gemmer den aktuelle fil i Portable Document Format (PDF) version 1.4. En PDF-fil kan ses og udskrives på enhver platform med den oprindelige formatering intakt, forudsat at der er installeret understøttende software.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Filer - Eksporter som - Eksporter som PDF.

Generelt

Sætter de generelle indstillinger til eksport af dit dokument til en PDF_fil. Område, billede, vandmærke, formularer og andre parametre.

Startvisning

Sætter indstillingerne for startvisning af PDF-filen i den eksterne PDF-fremviser.

Brugergrænseflade

Specificerer indstillingerne for den eksterne PDF-fremvisers grænseflade.

Links

Specificer, hvordan bogmærker og hyperlinks eksporteres i dit dokument,

Sikkerhed

Specificerer sikkerhedsindstillinger i den eksporterede PDF-fil.

Digitale underskrifter

Dette faneblad indeholder indstillingerne i forbindelse med en digitalt underskrevet PDF.

Knappen Eksporter

Eksporterer den aktuelle fil i PDF format.