Skrifttype

Indlejr dokumentskrifttyper i den aktuelle fil.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Egenskaber - (fanebladet) Font.

Skrifttype-indlejring

Marker denne boks for at indlejre skrifttyper i dokumentfilen til portabilitet mellem forskellige computersystemer. Dokumentet med indlejrede skrifttyper er større og skrifttyperne bruges på målcomputeren til bedre gengivelse af dokumentlayoutet.

Overvej at indlejre skrifttyper, når dit dokument bruger sjældne eller tilpassede skrifttyper, der ikke almindeligt tilgængelige på andre computere.

warning

Skrifttypelicenser kan begrænse indlejring af skrifttyper i dokumenter. Skrifttypefiler indeholder flag, der viser, om og hvordan de kan indlejres i en dokumentfil. LibreOffice parser disse flag og bestemmer om og hvordan, de kan indlejres i en dokumentfil, og når du åbner et dokument, der indeholder indlejrede skrifter, ser det også på disse flag for at bestemme, om og hvordan et dokument kan vises eller redigeres.