Indsættelse af indlejret tabel

Indsæt udklipsholderens indhold (herunder LOs egne tabeller, tabeller kopieret fra Calc eller andre regneark) som indlejrede tabeller i tomme celler og ved markørens startposition.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Rediger ▸ Indsæt speciel ▸ Indsæt indlejret tabel.

Højreklik på målcellen for at at åbne kontekstmenuen og vælg Indsæt speciel ▸ Indlejret tabel.

note

Indsættelse af tabeldata i Writer-tabeller overskriver indholdet i de eksisterende celler, når markøren er i en tom celle eller i begyndelsen af det første afsnit i en tabelcelle.