. . . . . .

Skriftfunktioner

Marker og anvend skrifttypografiske funktioner pĂĄ tegn.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg fanebladet Formater - Tegn - Skrifteffektter.

Vælg Vis - Typografier og formatering, åbn elementets kontekstmenu og vælg fanebladet Modificer/Ny - Skrifttype.

Vælg Vis - Typografier og formatering, åbn kontekstmenuen til et element og vælg fanenModificer/Ny - Skrifttype

Vælg fanebladet Formater - Titel - Tegn (diagramdokumenter).

Vælg fanebladet Formater - Forklaring - Tegn (diagramdokumenter).

Vælg fanebladet Formater - Akse - Tegn (diagramdokumenter).

Tryk pĂĄ funktioner...

LibreOffice understøtter OpenType skriftformatet. De to væsentligste fordele ved OpenType-formatet er dets kompabilitet på tværs af platforme og det evne til at understøtte bredt udvidede tegnsæt og layoutfunktioner, som giver mere righoldig sprogunderstøttelse og avanceret typografisk kontrol.

Noteikon

De funktioner, der vises i dialogen Skriftfunktioner, afhænger af den valgte skrifttype.

Feltet skrifttype-funktioner.

Feltet Skrifttype-funktioner indeholder de af skrifttypens funktioner, der kan konfigureres.

Vinduet Visualisering af skrifttype-funktioner.

Vinduet Visualisering af skrifttype-funktioner viser en standardtekst, hvor funktioner kan inspiceres.