Opdater udvidelser

Klik på knappen Opdateringer... i Udvidelsesadministration for at undersøge om der er opdateringer til nogle af dine installerede udvidelser. For at kontrollere for onlineopdateringer for en enkelt udvidelse skal du højreklikke for at åbne genvejsmenuen og vælge Opdater.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Funktioner - Udvidelsesadministration, klik på knappen Søg efter opdateringer


Når du klikker på knappen Kontroller for opdateringer eller vælger kommandoen Opdater, vil dialogen Opdater Udvidelser vise sig og straks undersøge, om der er tilgængelige opdateringer.

Mens der kontrolleres for opdateringer, ser du en indikator. Afvent oplysninger i dialogen eller klik pĂĄ Annuller for at stoppe opdateringskontrollen.

Hvis ingen opdateringer er tilgængelige, fortæller meddelelsen i dialogen, at der ikke er opdateringer. Luk dialogen.

Hvis der er nye opdateringer, kan opdateringerne blive installeret automatisk, eller du skal bekræfte med en handling:

Dialogen til opdatering af udvidelser kan indeholde punkter, som ikke kan vælges, og derfor kan en automatisk opdatering ikke udføres.

NĂĄr du klikker pĂĄ knappen Hent og installer, vises dialogen Hent og installer.

Alle udvidelser, som kan overføres direkte, er nu overført. Fremgangen ses i dialogen Hent og installer. Hvis en udvidelse ikke kan overføres, vises en besked. Operationen fortsætter for de øvrige udvidelser.

Nogle udvidelser kan være markerede med sætningen "browser baseret opdatering". Disse udvidelser kan ikke overføres med Udvidelsesadministrationen. En webbrowser skal åbnes for at overføre udvidelsesopdateringen fra et konkret websted. Webstedet kan kræve flere forskellige brugerinteraktioner for at overføre udvidelsen. Efter overførslen skal du installere udvidelsen manuelt, for eksempel ved at dobbeltklikke på udvidelsens ikon i en filbrowser.

For udvidelser markeret som "browser baseret opdatering", vil Udvidelsseadministrationen åbne din webbrowser på det pågældende websted. Det sker når du lukker dialogen, efter overførsel af enhver anden udvidelsesopdatering. Hvis der ikke er udvidelser som kan overføres direkte så startes webbrowseren straks.

Når den sidste udvidelse er overført, begynder installationen. Først fjernes alle eksisterende udvidelser, hvor der er en opdatering. Derefter installeres de opdaterede tilføjelser. Hvis der opstår fejl, vil der blive vist en fejlmeddelelse, men installationen fortsætter.

Hvis alle opdateringer er behandlet, viser dialogen Hent og installer, at den er færdig. Du kan afbryde processen ved at klikke på knappen Afbryd opdatering.

Vis alle Opdateringer

Som udgangspunkt er kun de udvidelser, der kan downloades, vist i dialogen. Marker Vis alle opdateringer for ogsĂĄ at se andre udvidelser og fejlmeddelelser.

Støt os venligst!