Dialogen Dokument- og Afsnits-klassifikation

Anvender klassifikationspolitik på det aktuelle dokument eller afsnit. Dialogen hjælper med at samle termerne i dokumentets eller afsnittets klassifikationspolitik ved at bruge foruddefinerede klassifikationstermer eller ved at indtaste tilpassede klassifikationstermer. Dialogen viser flere lister over foruddefinerede elementer, som indlæses fra BAILS-xml TSCP politik-fil.

For at tilgå denne kommando...

Aktiver værktøjslinjen TSCP-klassifikation i Vis ▸ Værktøjslinjer ▸ TSCP-klassifikation of klik på knapperne Håndter Dokument-klassifikation eller Håndter Afsnits-klassifikation.

Indhold

Tekstfeltet Indhold viser den klasssifikationstekst, der er oprettet af dialogen og viser de eksisterende dokument- eller afsnits- klassifikationer. Du kan tilføje dine egne termer i tillæg til den eksisterende tekst i feltet og klassifikationstermerne fra klassifikationapolitikkens konfigurationsfil.

Ikonet Fed (kun dokumentklassifikation)

Anvend tegnformateringen Fed på dokumentets eller afsnittets klassifikationstermer.

Underskriv afsnit (kun afsnitsklassifikation)

Åbner dialogfeltet Vælg certifikation for at vælge det certifikat til at underskrive afsnittet.

Nyligt anvendt

Oplist de nyligt brugte klassifikationstermer.

Klassifikation

Klassifikationlisten indeholder de oversatte elementer fra Business Authorization Identification and Labeling Scheme (BAILS = Forretnings Autorisationsidentifikations og Mærkningsskema) . LibreOffice-standarderne er:

Internationalt

Den internationale lister er BAILS-elementerne, ikke-lokaliseret. Standarden er:

note

Klassifikationslisten og den internationale rulleliste er faktisk den samme liste. En ændring på en liste ændrer den anden.

Mærkning

Vis en liste over forud-eksisterende mærkninger, der er tilgængelige for tilføjelse til tekstfeltet Indhold. Dobbeltklik på et element for at få det tilføjet på markørens placering. Mærkningerne er defineret i klassifikationspolitikkens konfigurationsfil.

Licens

Viser de eksisterende licenser til intellektuel ejendom. Dobbeltklik på licensen for at få den vist i feltet Deltekst herunder. Klik på knappen Tilføj for at placere licensteksten i feltet Indhold. Licenserne er defineret i klassifikationspolitekkens konfigurationsfil.

Delnummer

Viser den eksisterende intellektuelle ejendoms delnumre. Dobbeltklik på et delnummer for at få det vist i feltet Deltekst herunder og klik på knappen Tilføj for at placere delnummeret i tekstfeltet Indhold. Delnumrene er defineret i klassifikationspolitikkens konfigurationsfil.

Deltekst:

Brug dette felt til at skrive indhold, der skal tilføjes til tekstfeltet Indhold.

Tilføj

Klik for at tilføje indholdet af feltet Deltekst til feltet Indhold.

note

Indstillinger i dialogen Klassifikation er en del af dokumentets tilpassede egenskaber.