Dialogen Dokument- og Afsnits-klassifikation

Anvender klassifikationspolitik på det aktuelle dokument eller afsnit. Dialogen hjælper med at samle termerne i dokumentets eller afsnittets klassifikationspolitik ved at bruge foruddefinerede klassifikationstermer eller ved at indtaste tilpassede klassifikationstermer. Dialogen viser flere lister over foruddefinerede elementer, som indlæses fra BAILS-xml TSCP politik-fil.

For at tilgå denne kommando...

Aktiver v√¶rkt√łjslinjen TSCP-klassifikation i Vis ‚Ėł V√¶rkt√łjslinjer ‚Ėł TSCP-klassifikation of klik p√• knapperne H√•ndter Dokument-klassifikation eller H√•ndter Afsnits-klassifikation.

Indhold

Tekstfeltet Indhold viser den klasssifikationstekst, der er oprettet af dialogen og viser de eksisterende dokument- eller afsnits- klassifikationer. Du kan tilf√łje dine egne termer i till√¶g til den eksisterende tekst i feltet og klassifikationstermerne fra klassifikationapolitikkens konfigurationsfil.

Ikonet Fed (kun dokumentklassifikation)

Anvend tegnformateringen Fed på dokumentets eller afsnittets klassifikationstermer.

Underskriv afsnit (kun afsnitsklassifikation)

Åbner dialogfeltet Vælg certifikation for at vælge det certifikat til at underskrive afsnittet.

Nyligt anvendt

Oplist de nyligt brugte klassifikationstermer.

Klassifikation

Klassifikationlisten indeholder de oversatte elementer fra Business Authorization Identification and Labeling Scheme (BAILS = Forretnings Autorisationsidentifikations og Mærkningsskema) . LibreOffice-standarderne er:

Internationalt

Den internationale lister er BAILS-elementerne, ikke-lokaliseret. Standarden er:

note

Klassifikationslisten og den internationale rulleliste er faktisk den samme liste. En ændring på en liste ændrer den anden.

Mærkning

Vis en liste over forud-eksisterende m√¶rkninger, der er tilg√¶ngelige for tilf√łjelse til tekstfeltet Indhold. Dobbeltklik p√• et element for at f√• det tilf√łjet p√• mark√łrens placering. M√¶rkningerne er defineret i klassifikationspolitikkens konfigurationsfil.

Licens

Viser de eksisterende licenser til intellektuel ejendom. Dobbeltklik p√• licensen for at f√• den vist i feltet Deltekst herunder. Klik p√• knappen Tilf√łj for at placere licensteksten i feltet Indhold. Licenserne er defineret i klassifikationspolitekkens konfigurationsfil.

Delnummer

Viser den eksisterende intellektuelle ejendoms delnumre. Dobbeltklik p√• et delnummer for at f√• det vist i feltet Deltekst herunder og klik p√• knappen Tilf√łj for at placere delnummeret i tekstfeltet Indhold. Delnumrene er defineret i klassifikationspolitikkens konfigurationsfil.

Deltekst:

Brug dette felt til at skrive indhold, der skal tilf√łjes til tekstfeltet Indhold.

Tilf√łj

Klik for at tilf√łje indholdet af feltet Deltekst til feltet Indhold.

note

Indstillinger i dialogen Klassifikation er en del af dokumentets tilpassede egenskaber.