Værktøjslinjen Klassifikation

Værktøjslinjen Klassifikation indeholder værktøjer med at sikre dokument-håndtering.

Værktøjslinjen Klassifikation indeholder listefelter for at hjælpe med dokumentsikkerheden efter BAF-kategoripolitikken og BAILS-niveauer. LibreOffice tilføjer tilpassede felter under dokumentegenskaberne (Filer ▸ Egenskaber, fanebladet Tilpas egenskaber) for at gemme klassifikationspolitikken som dokument-metadata.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Vis ▸ Værktøjslinjer ▸ TSCP-klassifikation

Niveauer

Standard klassificeringsniveauer

LibreOffice leverer dokumentklassificerings-standardniveauer (BAILS) som vist herunder, sorteret efter stigende erhvervsfølsomheds-niveau: