Test XML-filter

Tester det XSLT-typografiark, som bruges af det valgte XML-filter.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner ▸ Indstillinger for XML-filter.

Eksportér

XSLT til eksport

Viser filnavnet for det XSLT-filter, som du indtastede i fanebladetTransformering.

Transformer dokument

Viser filnavnet for det dokument, som du vil bruge til at teste XSLT-filteret.

Gennemse

Find den fil, som du vil anvende XML-eksport filtret på. XML-koden i den transformerede fil åbnes i dit standard XML-redigeringsprogram efter transformeringen.

Nuværende dokument

Den forreste åbne fil som matcher XML-filtrets kriterier vil blive brugt til at teste filtret. Det aktuelle XML-eksportfilter og den resulterende XML-kode vises i vinduet XML-filter uddata.

Importér

XSLT til import

Viser filnavnet for det XSLT-filter, som du indtastede i fanebladetTransformering.

Skabelon til import

Viser filnavnet på den skabelon, som du indtastede på fanebladet Transformering.

Transformer fil

Vis kilde

Åbner XML-kilden til det markerede dokument i dit standard XML-redigeringsprogram efter importen.

Gennemse

Åbner en filvalgsdialog. Den markerede fil åbnes med det aktuelle XML-importfilter.

Seneste fil

Genåbner det dokument, som sidst blev åbnet med denne dialog.