Transformering

Indtast eller rediger filinformation for et XML-filter.

For at tilgå denne kommando...

Funktioner - Makroer - XML Filterindstillinger og klik så på Ny eller Rediger.

Dokumenttype (DocType)

Indtast DOCTYPE på XML filen.

Den offentlige identifikator bruges til at finde filteret, når du åbner en fil uden at angive et filter.

Gennemse

Klik for at åbne dialogen Filvalg.

XSLT til eksportering

Hvis dette er et eksportfilter, skal du indtaste filnavnet på det XSLT-typografiark, som du vil bruge til eksport.

XSLT til importering

Hvis dette er et importfilter, skal du indtaste filnavnet på det XSLT-typografiark, som du vil bruge til import.

Skabelon til import

Indtast navnet på skabelonen, som du vil bruge til import. I skabelonen er typografier defineret for at vise XML-mærker.

Stien til kataloget, som indeholder skabelonen, skal være indeholdt i - LibreOffice - Stier. Når du åbner en XML-fil, hvis filter bruger skabelonen, åbner skabelonen først. I skabelonen kan du markere LibreOffice typografier for at vise XML-mærker i XML-dokumentet.