Flyt menu

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner ▸ Tilpas ▸ (fanebladet) Menuer, klik på hamburger-menuen Ikonet Hamburger-menu rullelisten og vælg Flyt.

Menuplacering

Flytter det valgte menuelement én plads op eller én plads ned i menuen, når du klikker på piletasterne.

Pil op- og Pil ned-knapper

Klik på Oppil eller Nedpil til højre for at flytte den markerede kommande opad eller ned på listen over de viste kommandoer.

tip

Du kan trække og slippe den markerede kommando for at flytte den til den position, du vil have.