Customize

Tilpasser LibreOffice menuer, genvejstaster, værktøjslinje, og tildeler makroer hændelser.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Vælg Funktioner - Tilpas

From the tabbed interface:

On the top right menu (☰), choose Customize.

Du kan tilpasse genvejstaster og makrotildelinger for det aktuelle program eller for alle LibreOffice programmer.

Du kan også gemme og indlæse individuelt tilpassede menu-, genvejstast-, og værktøjslinjeindstillinger.

Menuer

Lader dig tilpasse LibreOffice menuer til alle moduler.

Værktøjslinjer

Lader dig tilpasse LibreOffice værktøjslinjer.

Kontekstmenuer

Lader dig tilpasse LibreOffice kontekstmenuer til alle moduler.

Tastatur

Tildeler eller redigerer genvejstasterne for LibreOffice-kommandoer eller LibreOffice Basic-makroer.

Events

Tilknytter makroer til programbegivenheder. De tilknyttede makroer afvikles automatisk, hver gang de valgte begivenheder optræder.