Customize

Tilpasser LibreOffice menuer, genvejstaster, v√¶rkt√łjslinje, og tildeler makroer h√¶ndelser.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Vælg Funktioner - Tilpas

From the tabbed interface:

On the top right menu (‚ėį), choose Customize.

Du kan tilpasse genvejstaster og makrotildelinger for det aktuelle program eller for alle LibreOffice programmer.

Du kan ogs√• gemme og indl√¶se individuelt tilpassede menu-, genvejstast-, og v√¶rkt√łjslinjeindstillinger.

Menuer

Lader dig tilpasse LibreOffice menuer til alle moduler.

V√¶rkt√łjslinjer

Lader dig tilpasse LibreOffice v√¶rkt√łjslinjer.

Kontekstmenuer

Lader dig tilpasse LibreOffice kontekstmenuer til alle moduler.

Tastatur

Tildeler eller redigerer genvejstasterne for LibreOffice-kommandoer eller LibreOffice Basic-makroer.

Events

Tilknytter makroer til programbegivenheder. De tilknyttede makroer afvikles automatisk, hver gang de valgte begivenheder optræder.