LibreOffice Basic-Biblioteksadministrator

Dialogen lader dig organisere LibreOffice-moduler og -dialoger i biblioteker. Du kan også importere og eksportere Basic-biblioteker til filer eller udvidelser.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Makroer - Administrer Makroer - LibreOffice Basic,
klik på knappen Administrator.

Fanebladene Modul og Dialog

Lader dig styre modul- eller dialog-felter.

Modil eller Dialog

Oplister de eksisterende moduler eller dialoger.

Rediger

Åbner de(t/n) markerede modul eller dialog til redigering.

Nyt (modul)

Åbner redigeringen og opretter et nyt modul.

Ny (dialog)

Åbner redigeringen og opretter en ny dialog.

Fanebladet Biblioteker

lader dog håndtere makrobibliotenerne til det aktuelle programmer og ethvert åbent dokument.

Placering

Vælg det program eller program, som indeholder de makrobiblioteker, som du vil organisere.

Bibliotek

Oplister de eksisterende makrobiblioteker til det aktuelle program og ethvert åbent dokument.

Rediger

Åbner LibreOffice Basic-redigeringen, så du kan ændre det valgte bibliotek.

Adgangskode

Tildeler eller redigerer Adgangskoden til det markerede bibliotek.

Ny

Opretter et nyt bibliotek.

Navn

Indtast et navn til det nye bibliotek eller modul.

Importer

Find det LibreOffice Basic-bibliotek, som du vil tilføje til den aktuelle liste og klik så på Åbn.

Eksporter

Åbner en dialog til at eksportere det markerede bibliotek enten som en udvidelse eller som et Basicbibliotek.

Slet

Sletter det markerede element eller de markerede elementer efter bekræftelse.

Luk

Lukker dialogen og gemmer alle ændringer.