Scripts

For at tilgå denne kommando...

Choose Funktioner - Makroer - Adminstrer makroer - JavaScript.

Choose Funktioner - Makroer - Administrer makroer - BeanShell.

Makroer

Vælg en makro eller et script fra Mine makroer, LibreOffice makroer, eller et åbent dokument. For at se de tilgængelige makroer eller scripts dobbeltklikker du på et element .

Kør

For at køre et script, vælger du det på listen og klikker så påKør.

Opret

Opretter et nyt script. Standard scriptredigeringen åbner, ewfter at du indtaster et navne til scriptet.

Indtast et navn til scriptet.

Rediger

Åbner dit systems standard script-redigering.

Omdøb

Åbner en dialog, hvor du kan ændre navnet på det markerede script.

Slet

Anmoder dig om at slette det markerede script.