Makroer

Lader dig optage eller administrere og redigere makroer.

For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Choose Tools - Macros.

Optag makro

Records a new macro.

Run Macro

Vælger den Basic-makro, der skal køres. Find makroen ved at vælge beholder, bibliotek, modul og makronavn.

Edit Macros

Åbner dialogen Makro, hvor du kan oprette, redigere, administrere og udføre LibreOffice Basic-makroer.

Administrer Makroer

Åbner en undermenu med referencer til dialoger hvor du kan administrere makroer og scripts.

Digital signatur

Tilføjer og fjerner digitale signaturer til og fra dine makroer. Du kan også bruge dialogen til visning af certifikater.

Administrer dialoger

Åbner fanebladet Dialoger i Makroadministration.