Makroer

Lader dig optage eller administrere og redigere makroer.

Optag makro

Optager en ny makro. Kun til rådighed, hvis funktionen makrooptagelse er aktiveret i - LibreOffice - Avancerede.

Kør makro

Åbner dialogen Makrovælger, hvor du kan starte en makro.

Rediger makroer

Åbner dialogen Makro, hvor du kan oprette, redigere, administrere og udføre LibreOffice Basic-makroer.

Administrer Makroer

Åbner en undermenu med referencer til dialoger hvor du kan administrere makroer og scripts.

Digital signatur

Tilføjer og fjerner digitale signaturer til og fra dine makroer. Du kan også bruge dialogen til visning af certifikater.

Administrer dialoger

Åbner fanebladet Dialoger i Makroadministration.

Indstillinger for XML-filter

Åbner dialogen XML-fiterindstillinger, hvor du kan oprette, redigere, slette og teste filtre til at importere og eksportere XML-filer.