Punktopstilling

Tilføjer nummerering eller punkttegn til det aktuelle afsnit, og lader dig redigere formatet af nummereringen eller punkttegnene i punktopstillingen.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Formater - Punktopstilling.

På værktøjslinjen Formatering klik på

ikonet Punktliste

Punkttegn til/fra

Nummerering and Numnereringstypografier

SlĂĄ punktopstilling fra for individuelle afsnit.

Dialogen Punktopstilling har følgende faneblade:

Punkttegn

Viser de forskellige punkttegnstypografier, som du kan anvende.

Noteikon

Punktopstilling af afsnit understøttes kun i Writer, Impress og Draw.

Nummereringstypografi

Viser de forskellige nummereringstypografier, som du kan anvende.

Kontur

Viser de forskellige typografier, som du kan anvende på en hierarkisk liste. LibreOffice understøtter op til ni dispositionsniveauer i et listehierarki.

Billede

Viser de forskellige grafiske tegn du kan bruge som punkttegn i en punktopstilling.

Placering

Indstiller indrykning, linjeafstand og justeringsmuligheder i punktopstillinger med tal eller tegn.

Tilpas

Sæt formateringsindstillingerne for nummererede eller punktopstillede lister. Hvis du vil, kan du anvende formatering til individuelle niveauer i listehierarkiet.