Smartmærker

Når du har installeret mindst en Smartmærke-udvidelse, vil du se siden med Smartmærker.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Funktioner - Autokorrektur - Autokorrekturindstillinger - Smartmærker

Brug af Smartmærker

Etikettekst med Smartmærker

Aktiverer evaluering og visning af Smartmærker i dit tekstdokument.

Installerede Smartmærker

Viser alle installerede Smartmærker. For at tilpasse et Smartmærke, vælg navnet på Smartmærket, klik så på Indstillinger. Ikke alle Smartmærker kan tilpasses.

Egenskaber

For at tilpasse et Smartmærke, vælg navnet på Smartmærket, klik så på Indstillinger. Ikke alle Smartmærker kan tilpasses.