Pipette

Åbner dialogen Pipette, der lader dig skifte farve i bitmap- und Metafil-grafik.

Du kan erstatte op til fire forskellige farver på en gang.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Pipette (LibreOffice Draw og LibreOffice Impress)

Ikon

Farveerstatter

Pipettefarve

Viser farven i det valgte billede der befinder sig direkte under musemarkørens nuværende position. Denne funktion virker kun hvis farvevælgeren er valgt.

Erstat

Erstatter de valgte kildefarver i det aktuelle billede med de farver, som du angiver i boksene Erstat med.

Farver

Lister kildefarver og erstatningsfarver.

Afkrydsningsfelt med kildefarve

Marker dette afkrydsningsfelt for at erstatte den aktuelle Kildefarve med den farve, som du angiver i feltet Erstat med.

Kildefarve

Viser farven i det valgte billede, som du vil erstatte. Vælg kildefarven, klik her, klik så i farveerstatteren og derefter på en farve i det valgte billede.

Tolerance

Sæt tolerancen for erstatning af en kildefarve i kildebilledet. For at erstatte farver, der ligner den farve, som du valgte, skal du indtaste en lav værdi. For at erstatte et bredere område af farver skal du indtaste en højere værdi.

Erstat med

Opremser de tilgængelige erstatningsfarver. For at ændre den aktuelle liste med farver, fravælg billedet, vælg Formater - Område, og klik så på fanebladet Farver.

Gennemsigtighed

Erstatter det transparente område i det aktuelle billede med den farve, som du valgte.

Gennemsigtighed

Erstatter det transparente område i det aktuelle billede med den farve, som du valgte.