Rediger ordbog

Rediger udtryk for Kinesisk oversættelse.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Sprog - Kinesisk konvertering - knappen Rediger begreber. Understøttelse af asiatiske sprog skal være aktiveret.

Noteikon

Du kan bruge denne dialog til at redigere, tilføje eller slette elementer fra oversættelsesordbogen. Filens stinavn for oversættelsesordbogen er user/wordbook/commonterms.ctd. Du kan ikke slette standardelementer i denne fil.

Traditionelt kinesisk til forenklet kinesisk

Oversætter traditionelt kinesisk til forenklet kinesisk.

Forenklet kinesisk til traditionelt kinesisk

Oversætter forenklet kinesisk til traditionelt kinesisk.

Omvendt oversættelse

Tilføjer automatisk den modsatte oversættelse til listen for hver ændring, som du indtaster.

Udtryk

Indtast den tekst, som du vil erstatte med oversættelsesudtrykket.

Oversættelse

Indtast den tekst, som du vil erstatte udtrykket med.

Egenskab

Angiver klassen af det valgte udtryk.

Tilføj

Tilføjer udtrykket til oversættelsesordbogen. Hvis udtrykket allerede er i ordbogen, har det nye udtryk forrang.

Modificer

Gemmer det tilrettede element i databasefilen.

Slet

Fjerner det valgte brugerdefinerede element fra ordbogen.