Tekstattributter

Sætter egenskaber for layoutet og forankring for tekst i den valgte tegning eller det valgte tekstobjekt.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - .

Denne kommando er kun tilgængelig for teksttegneobjekter, fx rektangler, men ikke linjer.

Tekst

Sætter egenskaber for layoutet og forankring for tekst i den valgte tegning eller det valgte tekstobjekt.

Tekstanimation

Tilføjer en animationseffekt til teksten i det valgte tegneobjekt.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.