Forklaring

Angiv egenskaberne for den valgte forklaring.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Formater ▸ Placering og størrelse ▸ (fanebladet) Forklaring. Dette gælder kun forklaringer til tekstbokse, ikke forklaringer til tilpassede figurer.

Noteikon

Disse talebobler er et levn fra de første versioner af LibreOffice. Du skal tilpasse en værktøjslinje eller menu for at indsætte disse talebobler. De nye talebobler med brugerdefineret form tilbyder mere funktionalitet, for eksempel værktøjslinjen Talebobler Ikon, hvor du kan vælge form.

Forklaringstypografier

Klik pĂĄ den Forklaringstypografi, som du vil anvende pĂĄ den valgte forklaring.

Afstand

Indtast den plads, der skal være mellem slutningen af forklaringslinjen og forklaringsboksen.

Udvidelse

Vælg hvor du vil udvide forklaringslinjen fra i relation til forklaringsboksen.

Længde

Indtast længden af linjestykket som går fra forklaringsboksen til linjens knækpunkt.

Noteikon

Feltet Længde er kun tilgængeligt, hvis du vælger forklaringstypografien Vinklet forbindelseslinje og undlader at markere afkrydsningsfeltet Optimal.

Optimal

Klik her for at vise en enkeltvinklet linje pĂĄ optimal vis.