Mønster

Fylder fladen med et simpelt, tofarvet mønster valgt på denne side.

Mønster

Oplister de tilgængelige mønstre. Du kan også ændre dem eller oprette dit eget mønster.

note

For at omdøbe et mønster vælger du det, højreklikker på det og vælger Omdøb. For at slette et mønster vælger du det, højreklikker på det og vælger Slet.

Tilføj

Tilføjer et tilpasset mønster til den aktuelle liste. Angiv dit mønsters egenskaber og klik så på denne knap.

Modificer

Anvender de aktuelle mønsteregenskaber på det valgte mønster. Hvis du vil, kan du gemme mønstret med et andet navn.

Indstillinger

Tegn eller modificer et mønster.

Mønsterredigering

Tegn mønstret på en plade på 8 x 8 pixler. Klik på en pixel i mønstret for at aktivere den, klik igen for at deaktivere den.

Forgrundsfarve

Sæt farven på de aktiverede mønsterpixler.

Baggrundsfarve

Sæt farven på de deaktiverede mønsterpixler.

Forhåndsvisning

Viser en forhåndsvisning af den aktuelle markering.