Skravering

Indstiller et skraveringsmønster egenskaber eller gemmer et nyt skareveringsmønster.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Formater - Flade - (fanebladet) Skravering.

- (fanebladet) Skravering.

Skravering

Lister alle tilgængelige mønstre. Du kan også ændre eller oprette dine egne mønstre.

note

For at omdøbe et skrvaringsmønster, vælger og højreklikker på det og vælger Omdøb. For at slette et skraveringsmønster, markerer og højreklikker du på det og vælger Slet.

Tilføj

Tilføjer et brugerdefineret skraveringsmønster til den aktuelle liste. Angiv egenskaberne for dit skraveringsmønster og klik så på denne knap.

Modificer

Anvender de aktuelle skraveringsegenskaber på det valgte skraveringsmønster. Hvis du vil, kan du gemme mønsteret under et andet navn.

Indstillinger

Definer eller modificer et skraveringsmønster.

Afstand

Indtast den afstand, som du vil have mellem skraveringslinjerne.

Vinkel

Indtast rotationsvinklen for skraveringslinjerne eller klik en placering i vinkelgitteret.

Stregtype

Vælg den type skraveringslinjer, som du vil bruge.

Stregfarve

Vælg farven på skraveringslinjerne.

Baggrundsfarve

For at bruge en baggrundsfarve vælger du feltet Baggrundsfarve og vælger så en farve.

ForhĂĄndsvisning

Viser en forhĂĄndsvisning af den aktuelle markering.