Flade

Definer udfyldningsindstillingerne for det valgte tegningsobjekt.

Du kan tilføje tilpassede farver, farveovergange, tofarvede mønstre og bitmapmønstre til standardlisten til senere brug.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Vis - Typografier - vælg typografi - åbn kontekstmenu - vælg Modificer/Ny - .

Vælg Formater - Flade - (fanebladet) - Flade.

Vælg Formater - Titel - (fanebladet) Flade (diagramdokumenter).

Vælg Formater - Forklaring - (fanebladet) Flade (diagramdokumenter).

Vælg Formater - Diagramvæg - (fanebladet) Flade (diagramdokumenter(.

Vælg formater - Diagramgulv - (fanebladet) Flade (diagramdoumenter).

Vælg Formater - Diagramflade -(fanebladet) Flade (diagramdokumenter).

Ingen

Udfyld ikke det valgte objekt.

Farver

Vælg en farve at påføre, gem den aktuelle farveliste eller hent en anden farveliste.

Farveovergang

Fylder objektet med en farveovergang valgt på denne side.

Bitmap

Fylder objektet med et bitmapmønster valgt på denne side. For at tilføje et bitmap til listen, åbn denne dialog, og klik fanebladet Bitmaps , og klik så på Tilføj / Importer.

Mønster

Fylder objektet med et simpelt tofarvet mønster valgt på denne side.

Skravering

Fylder objektet med et skraveringsmønster valgt på denne side.

tip

Du kan hurtigt vælge udfyldningsindstillinger fra rullelisten i værktøjslinjen Tegneobjektegenskaber toolbar.

Ikon

Fladestil/-fyld

Vælg typen af udfyldning som du vil anvende på det valgte tegningsobjekt.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.