Area (Background, Highlighting)

Indstil fyldindstillinger til det valgte tegningsobjekt eller dokument-element.

Du kan tilføje tilpassede farver, farveovergange, skraveringer, tofarvede mønstre og billedmønstre til standardlister til senere brug.

For at tilgå denne kommando...

Ingen

Udfyld ikke det valgte objekt.

Farver

Vælg en farve at anvende, gem den aktuelle farveliste eller hent en anden farveliste.

Vælg typen af udfyldning som du vil anvende på det valgte tegningsobjekt.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.