Fordel kolonner jævnt

Justér bredden af de markerede tabelkolonner sådan at hver kolonne har samme bredde. Tabellens bredde og ikke-markerede kolonner forbliver uændrede.

For at tilgå denne kommando...

Fra kontekstmenuen:

Markér kolonner i tabellen, højreklik, vælg Størrelse ▸ Fordel kolonner jævnt.

Fra brugerfladen med faneblade:

Vælg Tabel ▸ Optimér størrelse ▸ Fordel kolonner jævnt.

I menuen Tabel på fanebladet Tabel, vælg Fordel kolonner jævnt.

Fra værktøjslinjer:

Ikonet Fordel kolonner jævnt

Fordel kolonner jævnt

Fra sidepanelet:

Vælg Egenskaber ▸ Tabel ▸ Fordel kolonner jævnt.

Det er nødvendigt at markere mindst to kolonner for at denne kommando er tilgængelig, og tilstrækkeligt blot at markere en enkelt celle fra hver kolonne.