Justér tekst

Angiv justeringsindstillingerne for det nuværende afsnit i beholderen.

Beholderen kan været en tekstdokumentside, et regneark eller tabelcelle, et tekstfelt, en tegnefigur.

For at tilgå denne kommando...

Fra menulinen:

Vælg Formatér ▸ Justér tekst.

Fra brugerfladen med faneblade:

Vælg

Fra sidepanelet:

Vælg Egenskaber panelområdet.

Venstre

Justerer de(t) markerede afsnit til beholderens venstre margin.

Højre

Justerer de(t) markerede afsnit til beholderens højre margin.

Centreret

Centrerer de(t) markerede afsnit i den omgivende beholder.

Lige marginer

Justerer de(t) markerede afsnit til venstre og højre marginer for beholderen. Hvis du ønsker det, kan du også specificere justeringsindstillingerne for den sidste linje af et afsnit med Formatér ▸ Afsnit ▸ Justeringer.

Top

Justerer den markerede tekst til toppen af beholderen.

Centrér

Centrerer den markerede tekst i lodret retning i beholderen.

Bund

Justerer den markerede tekst til bunden af beholderen.