Juster til bunden

Justerer den nederste kant af de valgte objekter vandret. Hvis kun et enkelt objekt er markeret i Draw eller Impress, bliver den nederste kant justeret til den nederste sidemargen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Justering - Bund (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Vælg Modificer - Justering - Bund (objekter markeret) (LibreOffice Draw).

På værktøjslinjen Juster (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw) klikker du på

Ikon

Bund

Objekterne justeres til den nederste kant af det nederste objekt i markeringen.For at justere individuelle objekter i en gruppe, for at redigere gruppen, vælg objektet, højreklik og vælg så en justeringsmulighed