Juster lodret centreret

Centrerer de valgte objekter lodret. Hvis der kun er markeret et objekt er valgt i Draw eller Impress, bliver midten af objektet justeret til sidens lodrette midtpunkt.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Justering - Centreret (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Vælg Modificer - Justering - Centreret (objekter markeret) (LibreOffice Draw).

Åbn kontekstmenu - vælg Justering - Centreret (objekter markeret) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

På værktøjslinjen Juster (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw) klikker du på

Ikon

Centreret

For at justere individuelle objekter i en gruppe, for at redigere gruppen, vælg objektet, højreklik og vælg så en justeringsmulighed