Centrer vandret

Centrerer de valgte objekter vandret. Hvis der kun er markeret et objekt i Draw eller Impress, vil midten af objektet blive justeret til det vandrette midtpunkt pĂĄ siden.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Formater - Justering - Centreret (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Vælg Modificer - Justering - Centreret (objekter markeret) (LibreOffice Draw).

På værktøjslinjen Juster (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw) klikker du på

Ikonet Centreret

Centreret

De valgte objekters lodrette placering pĂĄvirkes ikke af denne kommando.