Centrer vandret

Centrerer de valgte objekter vandret. Hvis der kun er markeret et objekt i Draw eller Impress, vil midten af objektet blive justeret til det vandrette midtpunkt på siden.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Justering - Centreret (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Vælg Modificer - Justering - Centreret (objekter markeret) (LibreOffice Draw).

På værktøjslinjen Juster (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw) klikker du på

Ikon

Centreret

Den lodret start_ved for de valgte objekter er ikke påvirket af denne kommando.For at justere individuelle objekter i en gruppe, for at redigere gruppen, vælg objektet, højreklik og vælg så en justeringsmulighed