Venstrejusteret

Venstrejusterer kanterne på de valgte objekter. Hvis der kun er valgt et objekt i Draw eller Impress, bliver objektets venstre kant justeret til venstre sidemargen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Justering - Venstre (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Vælg Modificer - Justering - Venstre (objekter markeret) (LibreOffice Draw).

Åbn kontekstmenu - vælg Justering - Venstre (objekter markeret) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

På værktøjslinjen Juster (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw) klikker du på

Ikonet Venstre

Venstre

Objekter justeres til den venstre kant af den yderste venstre objekt i markeringen.

Noteikon

For at justere individuelle objekter i en gruppe, for at redigere gruppen, vælg objektet, højreklik og vælg så en justeringsmulighed