Venstrejusteret

Venstrejusterer kanterne på de valgte objekter. Hvis der kun er valgt et objekt i Draw eller Impress, bliver objektets venstre kant justeret til venstre sidemargen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Justering - Venstre (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Vælg Modificer - Justering - Venstre (objekter markeret) (LibreOffice Draw).

Åbn kontekstmenu - vælg Justering - Venstre (objekter markeret) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

På værktøjslinjen Juster (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw) klikker du på

Ikon

Venstre

Objekter justeres til den venstre kant af den yderste venstre objekt i markeringen.

Noteikon

For at justere individuelle objekter i en gruppe, for at redigere gruppen, vælg objektet, højreklik og vælg så en justeringsmulighed