Juster objekter

Justerer valgte objekter i forhold til hinanden.

note

Hvis en af de valgte objekter er forankret som et tegn, virker nogle af justeringsindstillingerne ikke.


For at tilgå denne kommando...

From the menu bar:

Choose Format - Align Text.

From the tabbed interface:

Choose

From the sidebar:

Select Properties - deck.


note

Ikke alle objekttyper kan vælges sammen. Ikke alle moduler (Writer, Calc, Impress, Draw) understøtter alle typer justering.


Venstrejusteret

Venstrejusterer kanterne på de valgte objekter. Hvis der kun er valgt et objekt i Draw eller Impress, bliver objektets venstre kant justeret til venstre sidemargen.

Centrer vandret

Centrerer de valgte objekter vandret. Hvis der kun er markeret et objekt i Draw eller Impress, vil midten af objektet blive justeret til det vandrette midtpunkt på siden.

Højrejusteret

Højrejusterer kanterne af de valgte objekter. Hvis der kun er markeret et objekt i Impress eller Draw, bliver objektets højre kant justeret til sidens højremargen.

Juster til toppen

Justerer den øverste kant af de valgte objekter vandret. Hvis der kun er markeret et objekt i Draw eller Impress, bliver den øverste kant justeret til øverste sidemargen.

Juster lodret centreret

Centrerer de valgte objekter lodret. Hvis der kun er markeret et objekt er valgt i Draw eller Impress, bliver midten af objektet justeret til sidens lodrette midtpunkt.

Juster til bunden

Justerer den nederste kant af de valgte objekter vandret. Hvis kun et enkelt objekt er markeret i Draw eller Impress, bliver den nederste kant justeret til den nederste sidemargen.

Støt os venligst!