Administration

Sæt indstillingerne for den valgte typografi.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Vis - Typografier - åbn et elements kontekstmenu og vælg Modificer/Ny - (fanebladet) Administration.

Navn

Viser navnet på den valgte typografi. Hvis du opretter eller ændrer en brugerdefineret typografi, skal du indtaste et navn for typografien. Du kan ikke ændre navnet på en foruddefineret typografi.

Nedarves fra

Vælg en eksisterende typografi (eller – Ingen –) for at forsyne den aktuelle typografi med den førstes definitioner. Brug de andre faneblade til at ændre den nedarvede typografi.

Rediger typografi

Rediger forældre-typografiens egenskaber.

Kategori

Viser kategorien til den aktuelle typografi. Hvis du opretter eller modificerer en ny typografi, marker 'Brugerdefinerede/Tilpassede Typografi' fra listen.

note

Du kan ikke ændre kategorien til en foruddefineret typografi.

Indeholder

Beskriver den relevante formatering, der er brugt i den aktuelle typografi.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.