Administration

Sæt indstillingerne for den valgte typografi.

For at tilgå denne kommando...

Choose View - Styles (F11) - open context menu of an entry and choose Modify/New - Organizer tab.

Navn

Viser navnet på den valgte typografi. Hvis du opretter eller ændrer en brugerdefineret typografi, skal du indtaste et navn for typografien. Du kan ikke ændre navnet på en foruddefineret typografi.

Næste typografi

Vælg en eksistende typografi, som du vil have til at følge efter den aktuelle typografi i dit dokument. Til afsnitsypografier bliver den næste typografi anvendt på et tomt afsnit, som bliver oprettet, når du trykker på Enter i slutningen af et eksisterende afsnit. Til sidetypografier bliver den nye typografi anvendt, når en ny side bliver oprettet.

Inherit from

Select an existing style (or - None -) to provide its definitions to the current style. Use the other tabs to modify the inherited style.

Edit Style

Edit the properties of the parent style.

Kategori

Viser kategorien til den aktuelle typografi. Hvis du opretter eller modificerer en ny typografi, marker 'Brugerdefinerede/Tilpassede Typografi' fra listen.

Noteikon

Du kan ikke ændre kategorien til en foruddefineret typografi.

Indeholder

Beskriver den relevante formatering, der er brugt i den aktuelle typografi.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.