Justering

Vælger justeringen af afsnittet i forhold til margenerne på siden.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Formater - Afsnit - Justering.

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose New/Edit Style - Alignment tab.

Indstillinger

Vælg justeringsindstillingerne for det aktuelle afsnit.

Venstre

Justerer afsnittet til venstre sidemargen. Hvis understøttelse af asiatiske sprog er aktiveret, hedder denne indstilling Venstre/Top.

Ikon på formateringslinjen:

Icon Align Left

Venstrejusteret

Højre

Justerer afsnittet til højre sidemargen. Hvis understøttelse af asiatiske sprog er aktiveret, hedder denne indstilling Højre/Bund.

Ikon på formateringslinjen:

Icon Align Right

Højrejusteret

Centreret

Centrerer indholdet af afsnittet på siden.

Ikon på formateringslinjen:

Icon Centered

Lige margener

Justerer afsnittet til både venstre og højre sidemargener.

Ikon på formateringslinjen:

Icon Justified

Lige margener

Fastgør til tekstgitter (hvis aktiveret)

Aligns the paragraph to a text grid. To activate the text grid, choose Format - Page Style - Text Grid.

Tekst-til-tekst

Justering

Vælg en justeringsindstilling til tegn i afsnittet, der er for store eller for små i forhold til resten af teksten i afsnittet.

Egenskaber

Tekstretning

Angiver tekstretningen for et afsnit som bruger Complex Text Layout (CTL). Denne mulighed er kun tilgængelig hvis Complex Text Layout (CTL) understøttelse er aktiveret.

Eksempelfelt

Viser en forhåndsvisning af den aktuelle markering.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.