Justering

Vælger justeringen af afsnittet i forhold til margenerne på siden.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg fanebladet Formater - Afsnit - Justering.

Vælg Vis - Typografier og formatering - åbn kontekstmenuen til et element og vælg fanebladet Modificer/Ny - Justering

Indstillinger

Vælg justeringsindstillingerne for det aktuelle afsnit.

Venstre

Justerer afsnittet til venstre sidemargen. Hvis understøttelse af asiatiske sprog er aktiveret, hedder denne indstilling Venstre/Top.

Ikon pĂĄ formateringslinjen:

Ikon

Venstrejusteret

Højre

Justerer afsnittet til højre sidemargen. Hvis understøttelse af asiatiske sprog er aktiveret, hedder denne indstilling Højre/Bund.

Ikon pĂĄ formateringslinjen:

Ikon

Højrejusteret

Centreret

Centrerer indholdet af afsnittet pĂĄ siden.

Ikon pĂĄ formateringslinjen:

Ikon

Lige margener

Justerer afsnittet til både venstre og højre sidemargener.

Ikon pĂĄ formateringslinjen:

Ikon

Lige margener

Fastgør til tekstgitter (hvis aktiveret)

Justerer afsnittet til et tekstgitter. For at aktivere tekstgitteret skal du vælge Formater - Side - Tekstgitter.

Tekst-til-tekst

Justering

Vælg en justeringsindstilling til tegn i afsnittet, der er for store eller for små i forhold til resten af teksten i afsnittet.

Egenskaber

Tekstretning

Angiver tekstretningen for et afsnit som bruger Complex Text Layout (CTL). Denne mulighed er kun tilgængelig hvis Complex Text Layout (CTL) understøttelse er aktiveret.

Eksempelfelt

Viser en forhĂĄndsvisning af den aktuelle markering.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.