Area

Definer baggrundsfarve eller -grafik.

Du kan specificere baggrunden for

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg fanebladet Formater - Afsnit - Baggrund.

Vælg fanebladet Formater - Tegn - Baggrund.

Vælg fanebladet Formater - Billede - Baggrund.

Vælg fanebladet Formater - Ramme/Objekt - Egenskaber - Område.

Vælg fanebladet Formater - Side - Baggrund.

Vælg knappen Formater - Side - Sidehoved - Flere.

Vælg knappen Formater - Side - Sidefod - Flere.

Vælg Vis - Typografier og formatering - åbn kontekstmenuen til et element og vælg Modificer/Ny - Baggrund

Vælg Indsæt/Rediger - Sektion - Baggrund

Definer grafik eller farver i baggrunden af sider (vandmærke)

Som

Vælg typen af baggrund, som du vil anvende.

Brug af en farve som baggrund

Farvebaggrund

Klik på den farve, som du ønsker som baggrund. For at fjerne en baggrundsfarve, klik på Ingen udfyldning.

Ikon

Fremhævelsesfarve

Icon Background color

Baggrundsfarve

Anvender den aktuelle fremhævelsesfarve til baggrunden af et tekstmarkering. Hvis ingen tekst er markeret, skal du klikke på ikonet Fremhævelselsesfarve, markere teksten, som du vil fremhæve, og så klikke på ikonet Fremhævelselsesfarve igen. Hvis du vil ændre fremhævelsesfarven, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Fremhævelsesfarve og så klikke på den farve, som du ønsker.

Eksempelfelt

Displays a preview of the current selection.

Brug af grafik som baggrund

Fil

Indeholder information om grafikfilen.

Vis felt

Viser stien til grafikfilen.

Reference

Kæder til eller inkluderer grafikfilen i den aktuelle fil.

ForhĂĄndsvisning

Viser eller skjuler en forhĂĄndsvisning af den valgte grafik.

Gennemse

Find grafikfilen, som du vil bruge som baggrund, og klik sĂĄ pĂĄ Ă…bn.

Type

Angiv mĂĄden hvorpĂĄ du vil vise baggrundsgrafikken.

Placering

Vælg denne indstilling, og klik så på en placering i placeringsgitteret.

Flade

Strækker grafikken til at fylde hele baggrunden af det valgte objekt.

Side om side

Gentager grafikken således, at den dækker hele baggrunden for det valgte objekt.

Eksempelfelt

Displays a preview of the current selection.