Hyperlink

Tildeler et nyt hyperlink eller redigerer det valgte hyperlink. Et hyperlink er en reference til en fil på internettet eller på dit lokale system.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Formater - Tegn - Hyperlink.

Hyperlink

Angiver egenskaberne for hyperlinket.

URL

Indtast en URL til den fil, som du vil åbne, når du klikker på hyperlinket. Hvis du ikke angiver en målramme, åbner filen i det aktuelle dokument eller ramme.

Gennemse

Lokaliser den fil, du √łnsker at oprette en k√¶de til, og klik s√• p√• √Öbn.

Henvisning

Skriv den tekst du √łnsker at vise for hyperlinket.

Hændelser

Angiv en hændelse, der aktiveres når du klikker på hyperlinket.

Navn

Indtast et navn til hyperlinket. LibreOffice indsætter et NAME-tag i hyperlinket:

<A HREF="http://www.example.com/" NAME="Nametext" TARGET="_blank">Note</A>

Ramme

Indtast navnet p√• den ramme, som du √łnsker, at den k√¶dede fil skal √•bne i, eller v√¶lg en foruddefineret ramme fra listen. Hvis du lader dette felt st√• tomt, √•bner den k√¶dede fil i det aktuelle browservindue.

Navnet på rammen

Definition

Navngivne elementer

Filen åbner i en navngivet ramme i det aktuelle HTML-dokument.

_self

Fil åbner i den aktuelle ramme.

_blank

Fil åbner i en ny side.

_parent

Filen åbner i den overordnede ramme for den aktuelle ramme. Hvis der er ikke findes en overordnet ramme, bliver den aktuelle ramme brugt.

_top

Fil √•bner i den √łverste ramme i hierarkiet.

Tegntypografier

Angiver formateringsindstillingerne for hyperlinket.

Bes√łgte hyperlinks

V√¶lg en formatering til bes√łgte hyperlinks fra listen. For at tilf√łje eller √¶ndre en typografi i denne liste skal du lukke denne dialog og klikke p√• ikonet Typografier og formatering p√• v√¶rkt√łjslinjen Formatering.

Ubes√łgte hyperlinks

V√¶lg en formateringstypografi til ubes√łgte hyperlinks fra listen. For at tilf√łje eller √¶ndre en typografi i denne liste skal du lukke denne dialog og klikke p√• ikonet Typografier og formatering p√• v√¶rkt√łjslinjen Formatering.