Kategori

Vælg en kategori fra listen og vælg så en formateret typografi i feltet Format.

Format

Vælg, hvordan du vil have vist indholdet af de markerede .Den markerede indstillingskode vises i feltet Formateringsmærker.

Rulleliste med valutakategorier

Vælg en valuta, og rul derefter til toppen af Format-listen for at vise formateringsmulighederne for valutaen.

note

Formatkoden til valutaer bruger formen [$xxx-nnn], hvor xxx er valutasymbolet og nnn landekode. Specielle banksymboler, såsom EUR (for Euro), kræver ikke landekoden. Valutaformatet afhænger ikke af det sprog, som du vælger i feltet Sprog.

Sprog

Sprogindstillingen sikrer at dato- og valutaformater bevares, selv nĂĄr dokumentet bliver ĂĄbnet i et styresystem, som bruger en anden sprogindstilling som standard.

Indstillinger

Angiv indstillingerne for det valgte format.

Antal decimaler

Angiv antal decimaler, som du ønsker at vise.

Nævner-pladser

Med brøkformat, indtast antallet af pladser til nævneren, som du ønsker at vise.

Foranstillede nuller

Angiv det maksimale antal nuller, som du ønsker at vise foran decimalpunktet.

Røde negative tal

Ændrer fontfarven for negative tal til rød.

Tusindtalsskilletegn

Inserts a separator between thousands. The type of separator that is used depends on your locale settings.

Ingeniørnotation

Med videnskabeligt format sikrer ingeniørnotation, at eksponenten er delelig med 3.

Formatkode

Viser talformatkoden for det valgte format. Du kan også indtaste et brugerdefineret format. De følgende indstillinger er kun tilgængelige for brugerdefinerede talformater.

Tilføj

Tilføjer formatkoden, som du angav ved den tilpassede kategori.

Rediger kommentar

Tilføjer en kommentar til det markerede talformat.

Slet

Sletter det markerede talformat. Ændringerne træder i kraft, når du genstarter LibreOffice.

Navnelinje

Angiv en kommentar til det markerede talformat, og klik herefter uden for denne boks.

Eksempelfelt

Viser en forhĂĄndsvisning af den aktuelle markering.