Angiv den formatering og skrifttype, som du vil anvende.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg fanebladet Formater - Tegn - Skrifteffektter.

Vælg Vis - Typografier og formatering, åbn elementets kontekstmenu og vælg fanebladet Modificer/Ny - Skrifttype.

Vælg Vis - Typografier og formatering, åbn kontekstmenuen til et element og vælg fanenModificer/Ny - Skrifttype

Vælg fanebladet Formater - Titel - Tegn (diagramdokumenter).

Vælg fanebladet Formater - Forklaring - Tegn (diagramdokumenter).

Vælg fanebladet Formater - Akse - Tegn (diagramdokumenter).

Ændringerne er anvendt til den aktuelle markering, til hele ordet som indeholder markøren, eller at den ny tekst som du skriver.

Afhængig af dine sprogindstillinger, kan du ændre formateringen for følgende skrifttyper:

Noteikon

For at aktivere understøttelse af Complex Text Layout (CTL) og Asiatiske tegnsæt, vælg - Sprogindstillinger - Sprog, og vælg så feltet Aktiveret i det tilsvarende område.

Skrifttypedialog

Skrifttype

Indtast navnet på en installeret skrifttype, du ønsker at bruge, eller vælg en skrifttype fra listen.

Du kan se navnet pĂĄ skrifttyperne formateret med deres respektive skrifttype, hvis du markerer feltet ForhĂĄndsvisning i skrifttypelister i LibreOffice - Vis i dialogboksen Indstillinger .

Ikon pĂĄ formateringslinjen:

Ikon

Skrifttypenavn

Typografi

Vælg den formatering, du vil bruge.

Ikon pĂĄ formateringslinjen:

Ikon

Fed

Ikon

Kursiv

Størrelse

Indtast eller marker den skriftstørrelse, du vil bruge. Ved skalerbare skrifter kan du også vælge decimaltal.

Hvis du opretter en typografi, som er baseret på en anden typografi, kan du indtaste en procentværdi eller en punktværdi (for eksempel, -2pt eller +5pt).

Ikon pĂĄ formateringslinjen:

Sprog

Sætter det sprog, som stavekontrollen bruger til den valgte tekst eller til den tekst, som du skriver. Tilgængelige sprogmoduler er markeret med flueben.

Hvis listen med sprog er en redigerbar kombinationsboks, kan du indtaste en gyldig BCP 47 sprogkode, hvis sproget du ønsker at tilknytte, ikke er i listen.

Med hensyn til detaljer om sprogmærker henvises til afsnittet For brugere på webstedet langtag.net.

warning

Stavekontrollen til det valgte sprog fungerer kun, nĂĄr du har installeret det tilsvarende sprogmodul.Et sprog pĂĄ listen er markeret med et flueben, hvis stavekontrol er aktiv for sproget.

Skriftfunktioner

Marker og anvend skrifttypografiske funktioner pĂĄ tegn.

Eksempelfelt

Displays a preview of the current selection.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.

Anvend

Anvende de tilrettede eller valgte værdier uden at lukke dialogen.