Specialtegn

Lader en bruger indsætte tegn fra symbolområdet i de installerede skrifttyper.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Specialtegn.

På værktøjslinjen Standard eller Indsæt klik på

Ikon

Specialtegn

Når du klikker på et tegn i dialogen Specialtegn, vises tegnet og den tilsvarende numeriske kode for tegnet på forhånd.

Skrifttype

Vælg en skrifttype for at vise de specialtegn som er knyttet til den.

Delmængde

Marker en Unicodekategori i den valgte skrifttype.Den valgte Unicodekategoris specialtegn bliver vist i tegntabellen.

Tegntabel

Klik på specialtegnet som du vil indsætte, og klik så på Indsæt.

Nylige tegn

Viser de specialtegn, som er indsat for nylig.

Foretrukne tegn

Viser de specialtegn, som blev valgt med knappen Tilføj til Favoritter. Op til 16 specialtegn kan gemmes som favoritter.

tip

Dobbeltklik på et specialtegn indsætter det i dokumentet.