Specialtegn

Lader en bruger indsætte tegn fra symbolområdet i de installerede skrifttyper.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Specialtegn.

På værktøjslinjen Standard eller Indsæt klik på

Ikon

Specialtegn

Når du klikker på et tegn i dialogen Specialtegn, vises tegnet og den tilsvarende numeriske kode for tegnet på forhånd.

Find

Indtast UTF-8-navnet eller en del af navnet på tegnet for at få vist UTF-8-tegnet i gitterets øverste venstre kvadrat. Navnet på tegnet kan ikke oversættes. Indtast for eksempel tilde for at få vist ~ og indtast det latinske store bogstav O med circumfleks for at få vist Ô.

Skrifttype

Vælg en skrifttype for at vise de specialtegn som er knyttet til den.

Delmængde

Marker en Unicodekategori i den valgte skrifttype.Den valgte Unicodekategoris specialtegn bliver vist i tegntabellen.

Tegntabel

Klik på specialtegnet som du vil indsætte, og klik så på Indsæt.

Seneste tegn

Viser de specialtegn, som er indsat senest.

Foretrukne tegn

Viser de specialtegn, som blev valgt med knappen Tilføj til Favoritter. Op til 16 specialtegn kan gemmes som favoritter.

tip

Dobbeltklik på et specialtegn indsætter det i dokumentet.