Farvelinje

Vis eller skjul værktøjslinjen Farve. For at ændre eller udskifte den viste farvetavle vælger du Formater - Flade og klikker så på fanebladet Farver.

For at tilgå denne kommando...

>Vælg Vis - Farvelinje.

For at ændre et objekts fyldfarve i den aktuelle fil, vælger du objektet og klikker så på en farve. For at det valgte objekts stregfarve højreklikker du på en farve. For at ændre tekstfarve på et tekst-objekt dobbeltklikker du på tekstobjektet, vælger teksten og klikker så på en farve.

Du kan også trække en farve fra værktøjslinjen Farve og slipper den på et tegningsobjekt på dit dias for at ændre fyldfarven.

tip

For at frigøre værktøjslinjen Farve klikker du på på en grå flade på værktøjslinjen og trækker så. For at fastgøre værktøjslinjen Farve igen dobbeltklikker du på en grå flade på værktøjslinjen, mens du holder tasten nede.