Zoom og vis layout

Reducerer eller forstÞrrer skÊrmvisningen af LibreOffice Den aktuelle zoomfaktor vises som en procentdel pÄ Statuslinjen.

For at tilgÄ denne kommando...

VĂŠlg Vis - Zoom.

Dobbeltklik eller hÞjreklik pÄ feltet pÄ Statuslinjen.

Noteikon

Zoom bliver hÄndteret forskelligt pÄ Unix-, Linux- og Windows-platforme. Et dokument gemt med en 100% zoomfaktor i Windows bliver vist med en stÞrre zoomfaktor pÄ Unix- og Linux-platforme. For at Êndre zoomfaktoren skal du dobbeltklikke pÄ procentvÊrdien pÄ Statuslinjen og markere den Þnskede zoomfaktor.

Zoomfaktor

Definer zoomfaktoren for det aktuelle dokument og alle dokumenter af samme type som du Ă„bner efterfĂžlgende.

Optimal

Tilpas bredde og hĂžjde

Tilpas bredde

Viser den fulde bredde af dokumentsiden. De Þverste og nederste kanter pÄ siden er ikke nÞdvendigvis synlige.

100 %

Viser dokumentet i den naturlige stĂžrrelse.

Variabel

Indtast den zoomfaktor, som du Ăžnsker at vise dokumentet med. Indtast en procentsats i boksen.

Vis layout

For tekstdokumenter kan du sĂŠtte visningslayout. Reducer zoomfaktoren for at se effekterne af forskellige indstillinger for visningslayout.

Automatisk

Det automatiske visningslayout viser sÄ mange sider, side om side, som zoomfaktoren tillader.

Enkelt side

Enkeltsidevisning viser sider under hinanden, men aldrig side om side.

Kolonner

I Kolonnevisningslayout ser du sider i et antal kolonner side om side. Indtast antal kolonner.

Bogtilstand

I visningslayoutet bogtilstand ser du to sider side om side som i en Ă„ben bog. Den fĂžrste side er en hĂžjreside med et ulige sidetal.

StĂžt os venligst!