Filter

Definer kriteriet for filtrering af listen af ændringer på fanebladet Liste.

For at tilgå denne kommando...

V√¶lg Rediger ‚Ėł Registrer √¶ndringer ‚Ėł H√•ndter ‚Ėł (fanebladet) Filter .

Dato

Filtrerer listen med ændringer efter dato og klokkeslæt, som du angiver.

Definer dato/klokkeslæt

ikonet Sæt Dato/Klokkeslæt

Indsætter dags dato og klokkeslæt i de tilsvarende felter.

Forfatter

Filtrerer listen med ændringer i henhold til forfatterens navn, som du vælger fra listen.

Kommentar

Filtrerer kommentarerne til √¶ndringerne efter n√łgleorde(t/ne), som du indtaster.

tip

Du kan også bruge regulære udtryk(jokertegn), når du filterer kommentarerne.