Beskrivelse

Lister egenskaberne for det valgte hotspot.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Rediger - Imagemap i Writer og Calc eller Funktioner - Imagemap i Impress og Draw.
Marker så et udsnit af Imagemapped og klik på Egenskaber - Beskrivelse.

Hyperlink

Lister egenskaberne for URL'en som er vedhæftet hotspottet.

URL:

Indtast URL'en til den fil, du vil åbne, når du klikker på det valgte hotspot. Hvis du vil hoppe til et navngivet anker indenfor det aktuelle dokument, skal adressen være på formen "file:///C:/Documents/[current_document_name]#anchor_name".

Alternativ tekst:

Indtast den tekst, som du vil vise, når musen hviler over hotspottet i en browser. Hvis du ikke indtaster en tekst, bliver adressen vist.

Ramme:

Indtast navnet på målrammen, som du vil åbne URL'en i. Du kan også vælge et standardrammenavn, der genkendes af alle browsere fra listen.

Navn:

Indtast et navn til billedet.

Beskrivelse

Indtast en beskrivelse for hotspottet.