Modificer DDE-hyperlinks

Modificer egenskaberne for den markeredeDDE-kæde.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Rediger ▸ Links til eksterne filer ▸ Modificer... (kun DDE-links).

Modificer hyperlink

Lader dig indstille egenskaberne for den valgte reference.

Program

Skriver hvilket program, der senest gemte kildefilen. LibreOffice-programmer har servernavnet soffice.

Fil

Sti til kildefilen. Relative stier skal udtrykkes med en fuldstændig URI, for eksempel med file://.

Kategori

Oplister det afsnit eller objekt, som hyperlinket henviser til i kildefilen.Hvis du vil, kan du indtaste et nyt afsnit eller objekt her.