Rediger links til eksterne filer

Du kan ændre eller fjerne ethvert link til eksterne filer i det aktuelle dokument. Du kan også opdatere indholdet af den aktuelle fil til den senest gemte version af den linkede eksterne fil. Denne kommando gælder ikke hyperlinks og er ikke tilgængelig, hvis det aktuelle dokument ikke indeholder links til andre filer.

Denne kommando kan bruges med eksterne filer, der er linket til billeder og OLE-objekter (når de er indsat med et link til en ekstern fil.

For at tilgå denne kommando...

V√¶lg Rediger ‚Ėł Links til eksterne filer.

Kildefil

Skriver stien til kildefilen. Hvis stien henviser til et DDE-hyperlink, skal relative stier begyndes med "fil:".

Dobbeltklik på et link på listen for at åbne en fildialog, hvor du kan markere et andet objekt for denne Kæde.

Element

Viser hvilket program (hvis kendt) som sidst har gemt kildefilen.

Type

Viser filtypen for kildefilen såsom grafik.

Status

Lister yderligere information om kildefilen.

Automatisk

Opdaterer automatisk indholdet af kæden når du åbner filen. Enhver ændring, der er foretaget i kildefilen bliver så vist i filen, der indeholder forbindelsen. Kædede grafikfiler kan kun opdateres manuelt. Denne indstilling er ikke tilgængelig for en kædet grafikfil.

Indstillingen Automatisk er kun tilgængelig for DDE-kæder. Du kan indsætte en DDE-kæde ved at kopiere indholdet fra en fil og indsætte ved at vælge Rediger - Indsæt speciel og derefter vælge feltet Hyperlink. Da DDE er et tekstbaseret linksystem, kopieres kun de viste decimaler ind i målarket.

Manuelt

Opdaterer kun forbindelsen, når du klikker på knappen Opdater.

Modificer

Ændre kildefilen for den valgte kæde.

Ophæv kæde

Ophæver kæden mellem kildefilen og det aktuelle dokument. Det senest opdaterede indhold af kildefilen beholdes i det aktuelle dokument.

Opdater

Opdaterer den valgte reference, så den seneste gemte version af den kædede fil bliver vist i det aktuelle dokument.

Luk

Lukker dialogen og gemmer alle ændringer.

note

Når du åbner en fil, som indeholder referencer, bliver du spurgt om kæderne skal opdateres. Afhængigt af hvor de kædede filer er placeret, kan opdateringsprocessen tage flere minutter.

note

Hvis du indlæser en fil, som indeholder DDE-kæder, bliver du spurgt om kæderne skal opdateres. Accepter ikke opdateringen hvis du ikke vil etablere en forbindelse til DDE-serveren.