Tekstformat (søgning)

Finder specifikke egenskaber for tekstformateringen, såsom skrifttyper, skrifteffekter og karakteristika for tekstforløbet.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Rediger - Søg og erstat - Formater button.

Søgekriterierne for attributter er vist nedenfor Find boksen.

note

Du behøver ikke at angive et søgeord i feltet Find, når du søger og erstatter formatering.

For at definere et erstatningsformat skal du klikke i feltet Erstat og så klikke på knappen Formater.

Brug Tekstformat (Søg) eller Tekstformat (Erstat) for at definere din formateringssøgekriterium. Disse dialoger indeholder følgende faneblade:

Angiv den formatering og skrifttype, som du vil anvende.

Skrifteffekter

Vælg de skrifteffekter du ønsker at bruge.

Indrykning og afstand

Sætter afsnittets indstillinger for indrykning og afstand.

Justering

Vælger justeringen af afsnittet i forhold til margenerne på siden.

Tekstforløb

Angiv indstillinger for orddeling og sideopsætning.

Indstil fyldindstillinger til det valgte tegningsobjekt eller dokument-element.

Understøttelse af asiatiske sprog

Disse kommandoer bliver først tilgængelige efter du har aktiveret understøttelse af asiatiske sprog i - Sprogindstillinger - Sprog.

Vælg tegnenes placering, størrelse, rotation og afstand.

Asiatisk layout

Sætter indstillingerne for dobbeltlinjeskrivning i asiatiske sprog. Marker tegnene i din tekst, og vælg så denne kommando.

Asiatisk typografi

Definer typografiske indstillinger for celler eller afsnit i asiatiske sprogfiler. For at aktivere understøttelse af asiatiske sprog skal du vælge Sprogindstillinger - Sprog i dialogfeltet Indstillinger, og så markere feltet Aktiveret i området Understøttelse af asiatiske sprog. Indstillingerne for asiatisk typografi ignoreres i HTML-dokumenter.