Tekstformat (søgning)

Finder specifikke egenskaber for tekstformateringen, såsom skrifttyper, skrifteffekter og karakteristika for tekstforløbet.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Rediger - Søg og erstat - Formater button.

Søgekriterierne for attributter er vist nedenfor Find boksen.

note

Du behøver ikke at angive et søgeord i feltet Find, når du søger og erstatter formatering.

For at definere et erstatningsformat skal du klikke i feltet Erstat og så klikke på knappen Formater.

Brug Tekstformat (Søg) eller Tekstformat (Erstat) for at definere din formateringssøgekriterium. Disse dialoger indeholder følgende faneblade:

Angiv den formatering og skrifttype, som du vil anvende.

Skrifteffekter

Vælg de skrifteffekter du ønsker at bruge.

Indrykning og afstand

Sætter afsnittets indstillinger for indrykning og afstand.

Justering

Vælger justeringen af afsnittet i forhold til margenerne på siden.

Tekstforløb

Angiv indstillinger for orddeling og sideopsætning.

Area (Background, Highlighting)

Indstil fyldindstillinger til det valgte tegningsobjekt eller dokument-element.

Understøttelse af asiatiske sprog

These commands can only be accessed after you enable support for Asian languages in - Languages and Locales - General.

Vælg tegnenes placering, størrelse, rotation og afstand.

Asiatisk layout

Sætter indstillingerne for dobbeltlinjeskrivning i asiatiske sprog. Marker tegnene i din tekst, og vælg så denne kommando.

Asiatisk typografi

Set the typographic options for cells or paragraphs in Asian language files. To enable Asian language support, choose Languages and Locales - General in the Options dialog box, and then select the Enabled box in the Asian language support area. The Asian typography options are ignored in HTML documents.