Opret hoveddokument

Opretter et hoveddokument ud fra det aktuelle Writer-dokument. Der bliver oprettet et nyt underdokument for hver forekomst af en valgt afsnitstypografi eller disposition i kildedokumentet.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Send - Opret hoveddokument.

Navigator fremkommer når du har oprettet et hoveddokument. For at redigere et underdokument skal du dobbeltklikke på navnet på underdokumentet i Navigator.

Filnavn

Indtast et filnavn eller en sti til filen. Du kan også indtaste en URL

adskilt af

Vælg det afsnitstypografi eller dispositionsniveau,du vil bruge til at opdele kildedokumentet i del-dokumenter. Som standard oprettes et nyt dokument til hvert dispositionsniveau 1.

Filtype

Vælg filformatet for dokumentet, som du gemmer. I visningsområdet vises kun dokumenterne med denne filtype. Filtyper er beskrevet i Information om filtre til import og eksport.

Gem

Gemmer filen.