Beskrivelse

Indeholder beskrivende information om dokumentet.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Filer - Egenskaber - (fanebladet) Beskrivelsef.

Titel

Indtast en titel pĂĄ dokumentet.

Emne

Indtast et emne for dokumentet. Du kan bruge emner til gruppere dokumenter med ensartet indhold.

Nøgleord

Indtast de ord, som du vil bruge til i at indeksere indholdet af dit dokument. Nøgleord skal adskilles af komma. Et nøgleord kan indeholde blanktegn (mellemrum, tabulator eller retur) eller semikolon.

Kommentarer

Indtast kommentarer til hjælp identificer dokumentet.

tip

Titel, Emne og Nøgleord eksporteres til PDF-filer as PDF-dokumentegenskaber. Indtastede værdier eksporteres og vil ses i de tilsvarende felter i PDFdokumentegenskaber ▸ Beskrivelse.