Eksporter som

Eksporterer dokumentet i PDF- eller EPUB-format.

For at tilgĂĄ denne kommando...

From the menu bar:

Choose File - Export As.

From toolbars:

Icon Export As

Export As

Eksporter som PDF

Gemmer den aktuelle fil i Portable Document Format (PDF) version 1.4. En PDF-fil kan ses og udskrives på enhver platform med den oprindelige formatering intakt, forudsat at der er installeret understøttende software.

Eksporter direkte som PDF

Eksporter hele dokumentet med dine standard PDF indstillinger.

Eksporterer som EPUB

Eksporter den aktuelle fil til EPUB.

EPUB er standardem for elektroniske bogfiler, med filtypenavnet epub, som kan downloades og læses på enheder som smartphones, tablets, computere eller e-læsere.

Eksporter direkte som EPUB

Eksporter hele dokumentet med dine standard EPUB indstillinger.