Visitkort

Design og opret dit eget visitkort. Du kan vælge fra et antal foruddefineret størrelsesformater eller opret dit eget.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Ny(t) - Visitkort.

Medie

Vælg dit visitkorts størrelse fra nogle foruddefinerede størrelsesformater eller et størrelsesformat, som du angiver på fanebladet Format.

Visitkort

Definer udseendet af dine visitkort.

Privat

Indeholder personlige kontaktinformationer til visitkort. Layout for arbejdsrelaterede visitkort vælges under fanebladet Visitkort.

Arbejdsrelateret

Indeholder kontaktinformation til visitkort, som bruger et layout fra kategorien 'Visitkort, Arbejde'. Layout for visitkort er markeret på fanebladet Visitkort.

Formater

Definer formateringsindstillinger for papir.

Indstillinger

Sætter yderligere indstillinger for dine etiketter eller visitkort, herunder tekstsynkronisering og udskriftsindstillinger.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.