Ny

Opretter et nyt LibreOffice-dokument.

For at tilgĂĄ denne kommando...

Vælg Filer - Ny(t).

Ikonet Ny(t) på værktøjslinjen Standard (ikonet viser typen på det nye dokument).

Ikon

Ny

Tast +N

Hvis du vil oprette et dokument fra en skabelon, skal du vælge Ny(t) - Skabeloner.

En skabelon er en fil, som indeholder designelementerne for et dokument, inklusiv typografier, baggrunde, rammer, grafik, felter, sidelayout og tekst.

Ikon

Navn

Funktion

Ikon

Tekstdokument

Opretter et nyt tekstdokument i (LibreOffice Writer).

Ikon

Regneark

Opretter en ny regnearksdokument i LibreOffice Calc.

Ikon

Præsentation

Opretter et ny præsentationsdokument i LibreOffice Impress.

Ikon

Tegning

Opretter et ny tegningsdokument i LibreOffice Draw.

Ikon

Database

Ă…bner dialogen Databaseguide for at oprette en databasefil.

Ikon

HTML-dokument

Opretter et nyt HTML-dokument.

Ikon

XML-formulardokument

Opretter et nyt XForms dokument.

Ikon

Hoveddokument

Opretter et nyt hoveddokument.

Ikon

Formel

Opretter et nyt formeldokument i LibreOffice Math.

Ikon

Etiketter

Ă…bner dialogen Etiketter, hvor du kan definere indstillingerne for dine etiketter, og opretter sĂĄ et nyt tekstdokument til etiketterne i (LibreOffice Writer).

Ikon

Visitkort

Ă…bner dialogen Visitkort, hvor du kan definere indstillingerne for dine visitkort, og opretter sĂĄ et nyt tekstdokument i LibreOffice Writer.

Ikon

Skabeloner

Opretter et nyt dokument fra en eksisterende skabelon.